3 odgovora na 3 pitanja o poslovnom ruskom
23 kolovoza, 2021
3 odgovora na 3 pitanja o poslovnom ruskom - Ruski jezik online - Moskva City

Poslovni ruski jezik zasebna je grana koja uključuje proučavanje osnovnih komunikacijskih jedinica i stručnog vokabulara te profesionalnog slenga.

 

Što je poslovni ruski i što može uključivati takav tečaj?

Program takvog tečaja može uključivati vokabular za bilo koje područje djelatnosti: marketing, medicinu, dizajn, inženjerstvo…

Tečaj poslovnog ruskog nije samo plusić u CV-ju, nego potrebna vještina za postizanje business ciljeva te razvoj tvoje karijere (ili čak cijele firme). Kroz poslovni ruski učiš shvaćati sve mehanizme industrije, razumjeti poslovni bonton, voditi dokumentaciju, savladavati retoriku samoprezentacije i prezentacije proizvoda i firme.

Pitanja o poslovnom ruskom jeziku

Izvor: Pinterest

Tečaj poslovnog ruskog jezika uključuje:

  • vještine pisanja poslovnog i motivacijskog pisma;
  • kreiranje prezentacija;
  • proučavanje poslovnog bontona;
  • proučavanje stabilnih govornih struktura za pregovore uživo i online te poslovnu korespondenciju (e-mail prepiska)

Mogu li naučiti pojmove iz svog područja i koristiti profesionalni sleng?

Pojam poslovnog jezika je poprilično širok i omogućuje ti proučavanje osnovnih jezičnih pojava kao i ovladavanje vještinama koje će ti olakšati komunikaciju na poslu. Business ruski je uža grana koja za cilj i ma razvoj komunikacijskih vještina u profesionalnom okruženju, a uz to pomaže steći i visoko specijalizirane jezične vještine, na primjer, ako radiš u određenom poslovnom sektoru (farmaceutika, medicina, marketing, management i sl.)

Pitanja o poslovnom ruskom jeziku

Izvor: Pinterest

Koja je prednost znanja poslovnog ruskog?

Izgraditi komunikaciju koja se zasniva na razumijevanju poslovne kulture druge zemlje postaje osjetno lakše ako se možeš sporazumijevati na jeziku svojih poslovnih partnera. I ne samo to! Zamisli da se razumiješ u tehničke izraze, interne šale ili profesionalni sleng partnera! To je ono što će te izdvojiti na tržištu!

Evo zašto trebaš nagraditi svoje zaposlenike (ili sebe :)) mini grupnim ili individualnim tečajem Bukva. Poslovni. Jer znanje je najbolji bonus ;).

Pitanja o poslovnom ruskom jeziku

Izvor: Pinterest

Autor: Bukva School

Share This